Despre noi

Societatea Română de Artroplastie este o comunitate de specialiști în domeniu cu valori și obiective comune. Ne propunem să promovăm schimbul de informații de specialitate prin editarea publicațiilor academice, organizarea de conferințe și evenimente științifice și colaborarea cu societăți și instituții medicale atât din țară, cât și din afara granițelor noastre.

Misiune

SROA își propune să devină autoritatea principală de resurse educaționale în sfera artroplastiei în general și a artroplastiei de șold și de genunchi în special. Susținem inovațiile în domeniu, astfel încât suntem și promotorii intervențiilor minim invazive și ai studiilor efectuate în acest sens.

Valori

Excelența și etica în domeniu, evoluția continuă, promovarea și susținerea inițiativelor medicale și academice sunt principii care ghidează activitatea noastră ca societate și comunitate de specialiști. Împărtășirea acestor valori de către toți membrii SROA este ceea ce ne definește.

Obiective

Activitatea SROA se concretizează în: organizarea de manifestări științifice, editarea de publicații de specialitate, colaborarea cu societăți de ortopedie traumatologie și instituții medicale naționale și internaționale, atragerea de resurse pentru implementarea proiectelor de dezvoltare educațională.

Despre noi

Te rugăm să aștepți un pic...

Abonează-te la newsletter

Vei primi notificări cu ultimele articole adăugate.