Politica de confidențialitate

Datele cu caracter personal vor fi colectate și prelucrate de către ASOCIAȚIA SOCIETATEA ROMÂNĂ DE ARTROPLASTIE, având sediul social în Municipiul București, Sector 5, Str. Nicolaea Galea, în temeiul Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora.

 

Conform Legii nr. 677/2001:

 

– datele cu caracter personal sunt orice informații referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este aceea care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulți factori specifici identității sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

 

– prelucrarea datelor cu caracter personal presupune orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice mod, alăturarea, combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea.

 

Scopul colectării datelor cu caracter personal este reprezentat de crearea unei baze de date în vederea primirii newsletter-elor periodice. Renunţarea la primirea newsletter-elor de către utilizator se poate face în orice moment folosind legătura special destinată din cadrul oricăror newsletter-e.

 

Prin citirea prezentelor Termene și Condiții ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

 

Întrebările suplimentare, exercitarea drepturilor enunțate anterior și corectarea datelor furnizate pot fi trimise online, la adresa de e-mail office@sroa.ro.

Te rugăm să aștepți un pic...

Abonează-te la newsletter

Vei primi notificări cu ultimele articole adăugate.