Romanian Journal of Orthopaedic Surgery and Traumatology

Editor-in-Chief:

M. D. Cătălin Cîrstoiu

Professor of Orthopaedic Surgery,

Dean of Carol Davila University of Medicine and Pharmacy

Head of Orthopaedic Surgery and Traumatology department at Emergency University Hospital Bucharest Romania

EDITORIAL

 

Romanian Journal of Orthopaedic Surgery and Traumatology (ROJOST), un nou jurnal în mediul academic românesc

 

Romanian Journal of Orthopaedic Surgery and Traumatology (ROJOST) este jurnalul internațional bianual nou înființat al Societății Române de Oncologie Musculo – Scheletală (ROMSOS) și Societății Române de Artroplastie (SROA), care își propune să devină cea mai importantă sursă de informații pentru ortopezi, traumatologi și cercetători în domeniu.

 

Conținutul acestui jurnal este reprezentat de articole științifice de nivel înalt, care se adresează rezidenților și specialiștilor în ortopedie și traumatologie, dar și celor care studiază sau își doresc să fie la curent cu noutățile în domeniu.

 

Conținutul jurnalului constă în: articole de orientare, editoriale, lucrări originale, cazuri clinice, subiecte pentru rezidenți, actualități de educație medicală și recenzii care vin să îmbogățească experiența medicilor interesați de acest domeniu.

 

Consiliul editorial reunește personalități recunoscute din țară, dar și din străinătate, care își vor aduce aportul la menținerea revistei la cele mai ridicate standarde. Revista beneficiază de un colectiv amplu de medici implicați în procesul de peer-review și va respecta regulile internaționale de calitate și originalitate.

 

ROJOST este editat exclusiv în limba engleză, iar ediția tipărită a acestuia este asigurată de „Carol Davila” University Press, în București, România.

 

Versiunea online a ROJOST va fi parte a familiei De Gruyter, care va crește șansele pentru o viitoare includere în Thomson Reuters/ Clarivate Analytics sau alte baze de date internaționale.

 

În vederea unui proces de publicare corect, jurnalul va deveni membru al comunității CrossRef, va folosi iThenticate pentru detectarea plagiatului și Editorial Manager pentru depunerea și procesarea articolelor.

 

Editor șef,

Prof. Dr. Cătălin Cîrstoiu

 

Primul număr al ROJOST poate fi accesat online. În curând, va urma Special Issue 1, ediție ce va conține abstractele ROMSOS Sinaia 2018. Cel de-al doilea număr al revistei va apărea în luna decembrie.

degruyter/rojost

Pentru mai multe informații despre publicarea unui articol, ne poți contacta prin e-mail la bogdan@sroa.ro sau office@sroa.ro.

Te rugăm să aștepți un pic...

Abonează-te la newsletter

Vei primi notificări cu ultimele articole adăugate.